Fijne vakantie!

Met de zeepkistenrace en het Steigerfeest hebben wij zaterdag 26 mei het seizoen afgesloten. We hebben genoten van weer een seizoen boordevol activiteiten.

Vrijwilligers ……  bedankt voor jullie inzet, betrokkenheid en tijd die jullie het afgelopen jaar hebben vrijgemaakt. Samen de schouders er onderzetten levert een vereniging betrokkenheid en gezelligheid. Samen zijn we Wijkvereniging De Steiger. Met elkaar, voor elkaar……….

In september gaan de deuren van De Steiger weer open. We gaan dan weer beginnen met onze vaste activiteiten zoals de bingo’s, darten, klaverjassen, pokeren, spellenmiddag, koersbal en niet te vergeten de kinderknutsel. Ook de griezeltocht, kerstdiner en een cabaretavond staan weer op het programma.

Tot die tijd wensen wij iedereen een hele mooie zomer en hopen jullie na de vakantie weer te ontmoeten in De Steiger.