Laden… Laden…

6 dagen geleden

❗ BLOCKPARTY❗

Met ruilbeurs. Kom dus langs, neem je spullen mee en ruil ze voor wat anders.

🗓️ woensdag 21 augustus 2019
🕐 13.00 - 17.00 uur
👥 voor iedereen tot en met 18 jaar die niet op vakantie gaat
📍 Wijkvereniging De Steiger, Schokker 4b, Lemmer

#blockpartylemmer

3 maanden geleden

Met het Steigerfeest hebben wij zaterdag 25 mei het seizoen afgesloten. We hebben genoten van weer een seizoen boordevol activiteiten.

Vrijwilligers ...... bedankt voor jullie inzet, betrokkenheid en tijd die jullie het afgelopen jaar hebben vrijgemaakt. Dankzij jullie kunnen we terugkijken op een mooi Steigerseizoen.

In september gaan de deuren van De Steiger weer open en staan onze vaste activiteiten zoals de bingo's, darten, klaverjassen, pokeren, spellenmiddag, koersbal en niet te vergeten de kinderknutsel weer op de planning. Ook de griezeltocht, kerstdiner en SuperWinterBingo staan weer op het programma.

Tot die tijd wensen wij iedereen een hele mooie zomer en hopen jullie na de vakantie weer te ontmoeten in De Steiger.

3 maanden geleden

Vanmiddag sluiten we het seizoen af met het Steigerfeest. Alle Lemstervaarders, kinderen met ouders, zijn van harte welkom. Rond 15.00 uur beginnen we met de familiebingo. Kom ook. Er zijn weer leuke prijzen te winnen.

We maken er een gezellig middag van met:
➡️ springkussen
➡️ suikerspin voor de kinderen
➡️ bbq: broodjes hamburger/frikadel

De koffie, thee, limonade en suikerspinnen zijn gratis.

Tot vanmiddag!

3 maanden geleden

Vanavond pokeren in De Steiger.

🗓️ woensdag 22 mei
🕗 20.00 uur

Dit is de laatste week van activiteiten van dit seizoen. Na de zomer, in september, gaan de deuren van De Steiger weer open en staan ook de pokeravonden weer in de agenda.

Niet vergeten ‼️
Zaterdag 25 mei, 15.00 uur: Steigerfeest.