Lid worden

Wil je lid worden van De Steiger? Vul dan het inschrijfformulier in die u kunt downloaden onder aan deze tekst.

Voordelen lid worden

• Je ontvangt elke 14 dagen de Flessenpost met het laatste nieuws in en rondom De Steiger en de Lemstervaart in je mailbox.
  • Korting bij activiteiten op vertoon ledenpas.

Ledensoorten

• Meerpersoonshuishouden; huishouden bestaande uit één of meer volwassenen en/of thuiswonende kinderen jonger dan 27 jaar.
  • Eenpersoonshuishouden; huishouden bestaande uit 1 persoon.
  • 65+; de leden of de meerpersoonshuishoudens waarvan bij de start van het verenigingsjaar op 1 september één of meer personen de leeftijd van 65 behaald heeft of gepasseerd is.
De contributie is voor een heel verenigingsjaar € 18,00 voor meerpersoonshuishoudens en € 15,00 voor eenpersoonshuishoudens of 65+. Het verenigingsjaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Afmelden kan tot 1 oktober.

Word je tussentijds lid dan geldt de volgende contributie:

Aanmeldperiode/

soort lidmaatschap

Meerpersoons-huishouden

Eenpersoons-huishouden

1 september en 30 november

1 december en 31 januari

1 februari en 30 april

1 mei en 31 augustus

Downloaden

Inschrijfformulier Wijkvereniging De Steiger

Formulier doorlopende machtiging automatische incasso

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.