Zeer geslaagde griezeltocht

Act griezeltocht 2016Zaterdagavond 29 oktober gingen 173 kinderen op pad voor de jaarlijkse griezeltocht in de Lemstervaart. Een paar uur lang hoorden we gillende kinderstemmen uit alle hoeken van de wijk komen. Een avond vol griezelplezier, mede mogelijk gemaakt door meer dan 60 vrijwilligers.

Sprookjes met een twist

Onderweg ontmoetten de deelnemers het meisje zonder handen, Goudlokje, de Witte Wieven, Belle en het Beest en de vogelverschrikkers. Verdwaalden ze in de mist bij de Ridders zonder hoofd. Werden ze geholpen bij het oversteken door Quasimodo en de Rattenvanger van Hamelen. Kregen ze een snoepje van de heks van Hans en Grietje.

Ook kwamen de deelnemers terecht in scènes als de theeparty van de Rode koningin en de ontmoeting tussen Captain Hook, Tinker Bell en Peter Pan. En wie heeft er niet genoten in het café van Holle Bolle Big? De drie biggen hebben eindelijk de wolf te grazen genomen!

Voor sommige kinderen was het schrikken, anderen vonden het helemaal niet eng. Tenminste, dat zeggen ze. Het was in ieder geval weer een groot succes en volgend jaar het 10-jarig jubileum van de griezeltocht in de Lemstervaart.

Nagenieten

Foto’s van de griezeltocht kun je vinden in ons fotoalbum.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws van De Steiger met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.