Zeepkistenrace op zaterdag 26 mei

Na de succesvolle eerste editie in 2017 organiseert De Steiger ook dit jaar de zeepkistenrace. Zaterdag 26 mei kun je de in je eigen gemaakte zeepkist de Almere (=de bult) afracen.

Kinderen tot en met 12 jaar mogen meedoen in hun eigen versierde skelter of in een zelfgemaakte zeepkist. Een zeepkist wordt door één persoon bestuurd. Aanduwen door een medebouwer mag. Elke kist mag meerdere keren inschrijven. Zo kun je samen bouwen en ook allemaal meedoen.

En natuurlijk willen we dat het veilig is. Daarom zijn er een aantal eisen waaraan je kist moet voldoen. In het inschrijfformulier lees je welke eisen dit zijn. Op dinsdagavond 22 mei laat je je kist keuren. De keuring is om 20.00 uur bij De Steiger. En kort voor de start op 26 mei keuren we je kist nog een keer. Zo weten we zeker dat het een leuke en veilige race wordt.

De eerste zeepkist start om 13.00 uur. Prijzen zijn er te winnen voor de snelste zeepkist en ook is er een prijs voor de meest originele zeepkist. Deze prijs gaat naar de origineelste, leukste of mooiste zeepkist. En tot slot is er een pechprijs.

Doe je ook mee?

Aanmelden voor de zeepkistenrace is niet meer mogelijk. Wij wensen iedereen heel veel plezier bij het bouwen van de zeepkist.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws van De Steiger met de tags , . Bookmark de permalink.