Viswedstrijd voor de jeugd

Hou je van vissen? Woensdagmiddag 19 september, 15.00 uur organiseren wij, onder leiding van Jan van der Werf, een viswedstrijd voor de jeugd. Meisjes en jongens in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven. Er wordt gevist in 2 leeftijdscategorie√ęn: 7 t/m 10 jaar en 11 t/m 13 jaar.

Waar we gaan vissen is nog niet bekend. In een vijver in de Lemstervaart, maar misschien gaan we de wijk ook wel uit om het ideale visstekje te vinden. Hierbij moet je denken aan de Polderdijk of het centrum van Lemmer. De exacte vislocatie wordt later bekendgemaakt. We vertrekken vanaf het opstaphokje bij het fitnesspark.

Wij zorgen voor de hengels, voer en aas. Die hoef je dus niet mee te nemen.

Na de wedstrijd, die tot ongeveer 17.00 uur zal duren, worden per leeftijdscategorie de prijswinnaars bekend gemaakt.

Doe je mee?

Je kunt je aanmelden via het formulier onderaan deze tekst.
De wedstrijd gaat door als:

• er minimaal 10 kinderen meevissen;
  • er genoeg ouders/verzorgers zijn die mee willen helpen.

Aanmeldformulier viswedstrijd

Afhankelijk van het aantal deelnemers hebben we ouders, verzorgers, opa's of oma's nodig om de kinderen te helpen tijdens het vissen.
Vul hier uw e-mailadres in.
Wij willen u graag kunnen bellen, als dat nodig is.