Ledenvergadering

Het verenigingsjaar 2015-2016 ligt alweer achter ons. Het was een jaar dat bol stond van de activiteiten. Graag kijken we samen met jullie terug op dit jaar tijdens de ledenvergadering. Natuurlijk kijken we ook vooruit. Wat brengt ons het nieuwe verenigingsjaar? En ook heel belangrijk, hoe starten we in de Multi Functionele Accommodatie (MFA).

Vrijwilligers zijn altijd van harte welkom bij De Steiger. Of het nu een eenmalige actie is of bijvoorbeeld het oppakken van een bestuursfunctie. Op dit moment is er ruimte voor nieuwe bestuursleden. Spreekt je dit aan? Mail dan naar info@wijkverenigingdesteiger.nl.

Graag nodigen we jullie van harte uit voor de jaarlijkse ledenvergadering van Wijkvereniging De Steiger. De ledenvergadering is op dinsdag 13 september en start om 20:00 uur. De deuren van De Steiger gaan om 19:30 uur open. De koffie en thee staan dan klaar.

Tot bij de ledenvergadering!

1. Opening en mededelingen

2. Vaststellen verslag vorige ledenvergadering

Vanaf een half uur voor de vergadering is het verslag te lezen in De Steiger

3. Jaarverslag 2015-2016

4. Financieel jaarverslag 2015-2016

— Pauze —

5. Start MFA: Wat gaan we doen?

6. Introductie ledenpasjes

7. Verkiezing nieuwe bestuursleden