Griezeltocht: Durf jij het aan?

Afbeelding HalloweenWie op zaterdagavond 4 november over straat gaat in de Lemstervaart moet niet schrikken als hij daar griezelige scene aantreft. Die avond is de 10e editie van de griezeltocht.

Na de succesvolle editie van vorig jaar, waaraan 163 kinderen meededen en waarvoor 60 vrijwilligers zich inspanden, organiseert Wijkvereniging De Steiger weer een griezeltocht in de Lemstervaart. Alle kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool of klas 1 en 2 van het voorgezet onderwijs uit Lemmer zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Maandag 30 oktober ontvangen de kinderen op school de flyer voor de griezeltocht. Aanmelden kan van maandag 30 oktober tot en met woensdag 1 november. Aanmeldingen voor 30 oktober worden niet meegenomen. Op de flyer staat hoe je je kunt aanmelden.

Wil je meer weten?

Meer informatie vind je op deze site en onze Facebookpagina.