Griezelen in de Lemstervaart

Zaterdagavond 2 november gingen 174 kinderen in de Lemstervaart op pad voor de jaarlijkse griezeltocht van Wijkvereniging De Steiger. Een paar uur lang hoorden we gillende kinderstemmen uit alle hoeken van de wijk komen.

Kindertijd
Dit jaar was het thema ‘Kindertijd’ met onder andere acts uit kinderseries. Onderweg ontmoetten de deelnemers Pipi Langkous, De Nachtwacht, Bassie en Adriaan, Casper het spookje en IT, de Smurfen en Kabouter Plop.

Bij KV Lemmer kwamen ze terecht in het Sprookjesbos waar Hans en Grietje waren opgesloten en het niet goed ging met Roodkapje en Sneeuwwitje. Natuurlijk was de boze stiefmoeder daar de mooiste. Op de Trimbaan bezochten ze het dorp van Wicky de Viking. De tocht eindigde bij Nightmare before Christmas gespeeld door twee leerkrachten van OBS De Meerpaal.

Voor sommige kinderen was het schrikken, anderen vonden het helemaal niet eng. Tenminste, dat zeggen ze. Het was in ieder geval een avond vol griezelplezier, mede mogelijk gemaakt door meer dan 80 vrijwilligers (griezels en begeleiders). Wijkvereniging De Steiger bedankt de scholen voor hun medewerking en KV Lemmer en VV Lemmer voor het beschikbaar stellen van hun accommodaties en faciliteiten.

Het was in ieder geval weer een groot succes en volgend jaar gaan we voor de 13e keer griezelen in de Lemstervaart.

Jan van der Werf heeft deze avond mooie foto’s gemaakt.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws van De Steiger. Bookmark de permalink.