Griezelen en gruwelen

Zaterdagavond 3 november is de Lemstervaart weer omgetoverd in een groot griezelige toneel. Die avond is de 11e editie van de griezeltocht.

Na de succesvolle editie van vorig jaar, waaraan 180 kinderen meededen en waarvoor zo’n 100 vrijwilligers zich inspanden, organiseert Wijkvereniging De Steiger weer een griezeltocht in de Lemstervaart. Alle kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool of klas 1 en 2 van het voorgezet onderwijs uit Lemmer zijn  uitgenodigd om deel te nemen. Maandag 29 oktober ontvangen de kinderen op school de flyer voor de griezeltocht.

Aanmelden kan van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Op de flyer staat hoe je je kunt aanmelden. Aanmeldingen voor 29 oktober worden niet meegenomen.

Wil je meer weten?

Meer informatie vind je op deze site en onze Facebookpagina.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws van De Steiger met de tags . Bookmark de permalink.