Goed bezochte ledenvergadering

Dinsdagavond 13 september stroomde De Steiger vol voor de jaarlijkse ledenvergadering. Tijdens de ledenvergadering blikten we terug op het afgelopen jaar en keken we vooruit naar het verenigingsjaar 2016-2017. Een jaar dat in het teken staat van de opstartfase in de Multifunctionele Accomodatie (MFA).

MFA

De bouw van de MFA gaat  snel. Onlangs zijn de steigers verwijderd. Hierdoor is de MFA goed zichtbaar geworden. Op dit moment werkt de aannemer hard aan de binnenkant. Zo zijn de vaste muren zijn al geplaatst. Volgens de planning neemt De Steiger half december de sleutels in ontvangst. En verhuizen we in de Kerstvakantie naar de MFA. Voor de opstartfase zijn al vele activiteiten bedacht. Activiteiten waarmee we met zijn allen gaan zorgen dat de MFA het kloppend hart van de Lemstervaart wordt.

Ledenpasjes

De Steiger maakt het nog aantrekkelijker om lid te worden. Leden ontvangen al het actuele nieuws over De Steiger en de Lemstervaart in de Flessenpost. En vanaf nu geldt voor leden een lagere deelname prijs bij activiteiten dan voor niet leden. Na het betalen van de contributie ontvang je de ledenpas. Op vertoon van de pas betaal je de lagere ledenprijs bij bijvoorbeeld de bingo of het klaverjassen.

Ook keken we tijdens de ledenvergadering terug op het afgelopen jaar. Door het tonen van foto’s werd zichtbaar hoeveel activiteiten De Steiger het afgelopen jaar organiseerde. Hoeveel vrijwilligers actief zijn en dat vele deelnemers genoten van de activiteiten. Deze nieuwe aanpak sloeg aan. Tijdens de vergadering ontvingen we vele leuke reacties en goede tips. Nieuwsgierig geworden naar het jaarverslag?

Jaarverslag Wijkvereniging De Steiger 2015-2016

Dit bericht is geplaatst in Nieuws van De Steiger. Bookmark de permalink.