Buiten fitnessen in de Lemstervaart

Lijkt het je leuk om buiten te bewegen op een moment dat het jou uitkomt? VV Lemmer, Ready Again, Korfbalvereniging Lemmer en Wijkvereniging De Steiger onderzoeken of het mogelijk is om een fitnessparkje te maken in de Lemstervaart. Als locatie denken we aan de Fregat, daar waar eerder de huisartsen werkten.

De gemeente is betrokken en stemt in met deze locatie. Norwell maakte al een concept ontwerp voor het fitnesspark. Een eerste indruk krijg je op youtube. Daarnaast spant VV Lemmer zich in om een pannakooi te maken op de parkeerplaats bij de voetbalvereniging.

De (sport-)verenigingen nodigen je uit voor de informatieavond op woensdag 10 mei. De avond start om 20.00 uur in De Steiger. Tijdens deze avond leggen we je graag de ideeën uit. Ook zijn we benieuwd naar je reactie.