Sprookjes en griezels, durf jij?

161005_poster_2016Wie op zaterdagavond 29 oktober over straat gaat in de Lemstervaart moet niet schrikken als hij daar griezelige scene aantreft. Die avond is de 9e editie van de griezeltocht. Het thema van deze griezeltocht is: ‘Fantasia, sprookjes met een twist’.

Na de succesvolle editie van vorig jaar, waaraan 130 kinderen meededen en waarvoor 45 vrijwilligers zich inspanden, organiseert Wijkvereniging De Steiger weer een griezeltocht in de Lemstervaart. Alle kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool of klas 1 en 2 van het voorgezet onderwijs uit Lemmer zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Maandag 24 oktober ontvangen de kinderen op school de flyer voor de griezeltocht. Aanmelden kan tot en met woensdag 26 oktober. Op de flyer staat hoe je je kunt aanmelden.

Wil je meer weten?

Meer informatie vind je op deze site en onze Facebookpagina.