Doneer € 5 aan De Steiger

Wijkvereniging De Steiger meldde zich aan voor de jaarlijkse ledensponsoring van de Rabobank. Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland houdt ook dit jaar weer de actie Rabo Ledensponsoring. Ben je lid van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland? Dan kun je € 5 van het sponsorbudget van de bank geven aan De Steiger.

Stemmen

De Steiger is voor deze actie bekend onder nummer RLS385, dit nummer heb je nodig bij het invullen van het stembiljet dat vanaf 1 december op de website van Rabobank SneekZuidwestFriesland staat. Stemmen kan de hele maand december via de website www.rabobank.nl/sneek-zwf.

Verschil tussen klanten en leden

Let op: klanten van de Rabobank zijn niet automatisch lid van de bank. Klanten die wel stemmen, maar geen lid zijn, worden automatisch lid gemaakt. Ben je geen klant van de bank en stem je toch? Dan is je stem niet geldig.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws van De Steiger. Bookmark de permalink.