Ben jij de leider die graag onze vereniging de juiste kant op kan sturen en zit ondersteunen, enthousiasmeren en motiveren in je bloed, dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieprofiel

Taken en verantwoordelijkheden:

• De voorzitter is coördinator en stemt de activiteiten samen met de andere bestuursleden van de  wijkvereniging met elkaar af. Hij/zij is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wijk en inspireert de andere bestuursleden hiervoor.
  • De voorzitter leidt de vergaderingen en is niet alleen verantwoordelijk voor de besluitvorming. Hij/zij zorgt ervoor dat ieder bestuurslid zijn of haar mening kan uiten. Samen met de secretaris stelt hij de agenda voor de bestuursvergaderingen op.
  • De voorzitter onderhoudt regelmatig contacten met de relevante partijen binnen de wijk en de gemeente en is op de hoogte van alle ontwikkelingen.
  • Voor de betrokkenheid met de wijk is de voorzitter bij voorkeur woonachtig in de wijk.

Hoewel ieder bestuurslid ook zijn eigen taken heeft, doen we alles zoveel mogelijk gezamenlijk, en gezamenlijk nemen we beslissingen.

Vaardigheden:

• Leidinggevende ervaring en vaardigheden.
  • Flexibele beschikbaarheid.
  • Representatief en inspirerend.
  • Samenwerken, communiceren en motiveren op basis van draagvlak.

Bij interesse in de vacature is het vanzelfsprekend eerst een periode met het bestuur mee te draaien.

Interesse of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@wijkverenigingdesteiger.nl.