De Steiger on Ice

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari kun je schaatsen bij De Steiger. Om te vieren dat de MFA officieel geopend wordt, huurt De Steiger een schaatsbaan. Bij de schaatsbaan horen speciale schaatsen. Deze kun je lenen bij De Steiger. Je eigen schaatsen kun je dus thuislaten.

Openingstijden schaatsbaan

Vrijdag 10 februari:

15:00 – 16:30 uur schaatsen

19:00 – 21:00 uur discoschaatsen

Zaterdag 11 februari:

10:00 – 17:00 uur schaatsen

De toegang tot de schaatsbaan is gratis. Om ongelukken te voorkomen is het dragen van handschoen verplicht en schaatsen kinderen tot en met groep 6 onder begeleiding van een ouder/verzorger. Wij zorgen voor een schaatsbaan, schaatsen en koek en zopie. Zorg jij voor plezier?

Om te zorgen dat iedereen veel schaatsplezier kan beleven gelden een aantal spelregels.

Spelregels schaatsbaan

• Het betreden van de schaatsbaan, het omliggende terrein en De Steiger is geheel op eigen risico.
  • De toegang tot de schaatsbaan is gratis.
  • Kinderen tot en met groep 6 mogen onder begeleiding van een ouder/verzorger de schaatsbaan betreden.
  • De schaatsbaan mag je alleen betreden op de bij De Steiger te lenen schaatsen.
  • Het is verboden het terrein te verlaten met de geleende schaatsen.
  • Om verwondingen te voorkomen is het verplicht op de ijsbaan handschoenen te dragen.
  • Eten, drinken en roken op de schaatsbaan is niet toegestaan.
  • Alle schaatsers en/of publiek dienen de aanwijzingen van de aanwezige vrijwilligers van De Steiger te allen tijde op te volgen.
  • Vrijwilligers van De Steiger hebben het recht om een ieder die zich niet aan dit reglement en normale omgangsvormen houdt, de (verdere) toegang tot de ijsbaan te ontzeggen.
  • De Steiger draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor zoekgeraakte eigendommen en/of schade aan persoonlijke bezittingen.
  • Het is niet toegestaan de schaatsbaan te gebruiken voor het hardrijden op de schaats of het anderszins in gevaar brengen van overige schaatsers.
  • Schade aan eigendommen van Wijkvereniging De Steiger, zoals boarding, schaatsen, tent, decoratie etc., zullen te allen tijde worden verhaald op de veroorzaker.
  • De Steiger en haar vrijwilligers kunnen op geen enkele wijze verantwoordelijkheid dragen voor letsel ontstaan op of rondom de ijsbaan. De Steiger en haar vrijwilligers aanvaarden daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.
  • De Steiger kan op geen enkele wijze verantwoordelijkheid dragen voor schade aan, of vermissing van, (persoonlijke) eigendommen. De Steiger aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.
  • Het betreden van de ijsbaan is niet toegestaan buiten de openingstijden, conform artikel 461 Wetboek van Strafrecht.