Cabaretavond met The Flying Stars

Zaterdag 4 maart verzorgen ‘The Flying Stars‘ een avond ‘Stellingwarfs Kabberet’ met hun programma ‘Eigenaorig’. Het Friese gezelschap uit Oldeholtpade staat garant voor een avondje lachen en genieten. Het wordt een avondvullend programma waarin komische sketches worden afgewisseld door zang. De avond begint om 20.00 uur.

Voorverkoop

Voor leden start de voorverkoop zaterdag 28 januari. Niet-leden kunnen hun kaartjes kopen vanaf vrijdag 10 februari. Dit kan tijdens één van onze activiteiten. Wees er vroeg bij want VOL = VOL.

Online bestellen

De snelste manier! Via het formulier onderaan deze pagina bestelt u uw kaarten. Een kaartje kost € 2,50. Uw kaarten kunt u tenminste 30 minuten voor aanvang ophalen en contant betalen.

Wilt u meer informatie?

Stuur dan een mailtje naar info@wijkverenigingdesteiger.nl.

Reservering kaarten Cabaret 10 maart 2018

Aantal kaarten

Dit bericht is geplaatst in Nieuws van De Steiger met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.