Kom je ook buitenspelen?

buitenspeeldag-1Woensdag 8 juni 2016 organiseren Wijkvereniging De Steiger en Doomijn kinderopvang weer de jaarlijkse buitenspeeldag.

Hoe laat

Van 14.00 uur tot 16.00 uur kunnen de kinderen weer naar hartenlust spelen.
Kinderen die op de Arke naar school gaan, zijn van harte welkom om vanaf 14:30 uur aan te sluiten.

Wat

Voor de kinderen van 2,5 tot en met 6 jaar wordt er een leuk Disneyfiguren pad gemaakt waar ze leuke spelletjes kunnen doen. Peuters 2,5 jaar en kleuters groep 1 & 2 alleen toegang onder begeleiding.

Groep 3 t/m 8 gaan in groepen de zeskamp doen en strijden om de eer.

De buitenspeeldag vindt dit jaar plaats op het korfbalveld.

Korfbalvereniging “Lemmer”
Fregat 36-A
8531 AH Lemmer

Ter info

Mocht het regenen deze dag, dan gaat het festijn niet door. Houdt deze website dus goed in de gaten.
Deelname is op eigen risico en bij ongepast gedrag worden de kinderen naar huis gestuurd.

Zin om te helpen?

Voor deze middag zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen. Wil je meehelpen? Stuur dan een mailtje naar info@wijkverenigingdesteiger.nl.

De buitenspeeldag wordt mede mogelijk gemaakt door
Korfbalvereniging
Beach Club Lemmer
Samsam Attractieverhuur
Jumbo
Engie

Wij gaan voor een heerlijke middag buitenspelen.
Jullie komen toch ook?